Navzdory gravitaci

Navzdory gravitaci

Která žena by netoužila po pevném poprsí a plném dekoltu se sexy žlábkem?

Push-up podprsenky jsou podprsenky s polstrovanými nebo tepelně zpracovanými košíčky, které jsou vždy vyplněny vycpávkou. S podprsenkou push-up se prsa stávají plnější a pevnější, protože je kostice společně s vycpávkami zvedají vzhůru. Nejdůležitější funkcí push-up podprsenek je modelovat poprsí, zvětšit a zpevnit jej. Proto je nejvíce milovnic tohoto typu podprsenky mezi dámami s malými prsy, které si je přejí mít trochu větší i bez zásahu plastického chirurga.

Vycpávky bývají často řešeny zvláštními vsádkami, které jsou vyjímatelné a tudíž mohou upravovat samotnou velikost košíčku. Proto je push-up podprsenka také nezastupitelným pomocníkem v asymetrii prsou - lze ponechat jen vsadku u menšího prsu, a tím kompenzovat rozdíl.

Tento typ podprsenky se obvykle objevuje i ve verzi plunge. Jedná se o typ podprsenek, které mají nízký střed a dokážou prsa hezky posunout do výstřihu. Plunge podprsenka nemá na rozdíl od push-upky vycpávky. Výborně padne ženám, které mají prsa daleko od sebe. Kostice totiž prsa neodděluje, ale naopak je posune víc k sobě a nadzvedne. Tím pádem se může vytvořit mezi prsy žádaný žlábek. Celkový efekt je podobný jako u push-up podprsenky.

Vybrat si můžete z rozmanitých druhů push-up podprsenek, s větším či menším push-up efektem. Dbejte však na to, že čím větší push-up efekt, tím větší tlak na prsní svaly, tzv. extra push-up podprsenky nejsou rozhodně určené pro celodenní nošení, ale spíš pro výjimečnou příležitost. Někdy stačí jen prsa mírně zdůraznit. Na výběr máte z řady variant jemně vyztužených podprsenek s nízkým středem, které budou perfektní třeba pod outfity do práce.



Logo kruh HB

Naši aktuální nabídku prádla můžete sledovat na Facebooku a Instagramu
/hanabinovacz
/hanabinova



Líbil se vám článek? Sdílejte ho se svými přáteli na sociálních sítích.