Bezešvé spodní prádlo - nechybí ve vašem šatníku?

Bezešvé spodní prádlo - nechybí ve vašem šatníku?

Jak říká Woody Allen: „Viditelné linie spoďárků zničí pohled i na to nejelegantnější oblečení.“

Bezešvé spodní prádlo je opravdovým objevem poslední doby. Naprosto jsme si jej zamilovaly a stalo se pro nás nepostradatelným.

Anglické označení invisible (neviditelné) výstižně charakterizuje bezešvé prádlo, které by mělo být součástí šatníku každé ženy. Příjemné materiály a speciální střihy bezešvého prádla zaručují pohodlné nošení, vyhneme se tak nepříjemnému škrcení, zařezávání a otiskům na kůži. Nepostradatelné je pro nás i kvůli své estetické funkci, a to je také ten hlavní důvod, proč si jej pořizujeme – nechceme, aby bylo vidět. Klasické prádlo se švy se často „proznačuje“, a zvláště pokud zvolíme těsnější velikost, může lehce vytvarovat nevzhledné faldíky na bocích a břichu, a to nejen u korpulentnějších dam. A to bychom opravdu nechtěly.

Bezešvé spodní prádloBezešvé kalhotky jsou tak naprostou nezbytností u obepnutých kalhot a sukní. Jedině tak zajistíte, že silueta těla nebude narušena nepěkným členěním. Postava bude díky tomu působit ladně a celistvě a nikdo neuvidí vaše prádlo rýsující se pod šaty. Možná se bezešvé prádlo již stalo nedílnou součástí vašeho každodenního způsobu oblékání, protože pod typ oblečení, které nosíte, je prostě nejlepší. Ovšem i v případě, že nejčastěji nosíte například jeany a se spodním prádlem si nemusíte tolik lámat hlavu, měla byste mít doma i několik kusů bezešvého prádla. Oceníte ho pod sukní či šaty při různých příležitostech a předejdete nepříjemným okamžikům doma, kdy si nakonec nebudete moci obléknout své oblíbené šaty jen kvůli tomu, že pod ně nenajdete ve skříni vhodné spodní prádlo.

A navíc se vrátil trend vysokých kalhotek. Už si v nich nemusíte připadat jako Bridget Jonesová - pravdou totiž je, že pod pouzdrové šaty a sukně jsou prostě dokonalé, a pokud mají i bezešvé provedení, tak už nemají jedinou chybu.



Logo kruh HB

Naši aktuální nabídku prádla můžete sledovat na Facebooku a Instagramu
/hanabinovacz
/hanabinova



Líbil se vám článek? Sdílejte ho se svými přáteli na sociálních sítích.