Být stále IN

Být stále IN

Chladné počasí doprovázející toto roční období nás nutí obléci si košilky, tílka, svetříky či svetry. Zkrátka musíme vrstvit oblečení každý den, po celou dlouhou zimu. To však neznamená, že bychom měly zapomenout na naše spodní prádlo. I přes to, že ho schováváme pod vrstvami oblečení, je potřeba držet se dvou stálých pravidel.

Mělo by perfektně sedět, aby nám udělalo perfektní siluetu těla a drželo správně poprsí. Zároveň by prádlo mělo bezvadně vypadat, abychom se cítily sebevědomě.

Nové kolekce spodního prádla od našich předních dodavatelů vám zaručeně splní oba požadavky.

Tlumené barvy této sezóny zastupuje temně fialová kolekce. Její novinkou je podprsenka s nově řešenými krajkovými zády. Křidélka lze sepnout k sobě, čímž se vytvoří nádherný efekt ramínek do tvaru X.

 

TIMO Fialová

 

Možná dáte přednost extravagantní krajkové variaci podprsenky s černým hladkým košem. Určitě vás nadchne boční zdobení petrolejovým vzorem krajky, která pokračuje až na ramínka. Podprsence vévodí krajkové sedlo a ozdoba v podobě mašle s kapkou v barvě krajky.

 

TIMO Černá

 

Určitě si zamilujete také černo-šedý vzor podprsenky s částečně vyztuženými koši, které prsa podepřou a zafixují. Horní díl z elastické krajky se dokonale přizpůsobí křivkám a umí se vypořádat s menší asymetrií prsou. Samozřejmostí jsou i široká ramínka. Ideální střih pro velké poprsí.

 

TRIOLA

 



Logo kruh HB

Naši aktuální nabídku prádla můžete sledovat na Facebooku a Instagramu
/hanabinovacz
/hanabinova



Líbil se vám článek? Sdílejte ho se svými přáteli na sociálních sítích.