Jak vybrat spodní prádlo pro větší poprsí

Spodní prádlo pro větší poprsí aneb co je velké, je také hezké

Není žádnou novinkou, že velké poprsí se těší neslábnoucí popularitě u mužů a je přáním mnoha žen, hlavně těch od přírody méně obdařených. Na druhé straně je pravdou, že majitelky velkých a bujných vnad mívají díky svému poprsí často komplexy. Příčinou bývá nevhodně zvolená podprsenka, která místo toho, aby prsa správně zpevnila a zvýraznila jejich krásu, se stává spíše velkou přítěží pro jejich nositelky.

Výběr správné podprsenky pro velké poprsí je o to složitější, neboť prvním a nejdůležitějším kritériem, kterým by se měla žena řídit, není vzhled, ale hlavně funkčnost.

Atraktivní vzhled podprsenky je ovšem pro ženy také důležitý. Dámy s rubensovskými tvary bohužel musely dlouho čekat, až si jich návrháři všimnou a nabídnou jim něco jiného a zajímavějšího, než jen ty nenáviděné „stany“.

Proto jsem tu pro vás, milé dámy, abych vám nabídla široký sortiment spodního prádla s větším rozměrem košíčků až do velikosti J, a to nejen pro útlé hrudníky, ale i pro dámy plnějších tvarů - obvod hrudníku 65-115 cm.

V mé prodejně naleznete spodní prádlo od předních českých výrobců - Triola, Timo, ale také od zahraničních firem, které se specializují na prádlo větších velikostí a zároveň dbají na to, aby prádlo, určené i na opravdu velká prsa, bylo krásné a sexy – Anita, Felina, Freya, Fantazia, Simone Perele.

Pomůžeme vám vybrat si správnou velikost, střih a barvu, abyste se, bez ohledu na velikost prsou, cítila pohodlně a přitažlivě.



Logo kruh HB

Naši aktuální nabídku prádla můžete sledovat na Facebooku a Instagramu
/hanabinovacz
/hanabinova



Líbil se vám článek? Sdílejte ho se svými přáteli na sociálních sítích.