Jaký typ podprsenky vybrat?

Jaký typ podprsenky vybrat?

Samozřejmě, říká se, že krásné spodní prádlo je základem sebevědomí každé ženy. Dnes mají ženy na výběr opravdu pestrou řadu typů, materiálů a barev, ze kterých si mohou vybírat. Proto je však nezbytné při výběru podprsenky zvážit, jakému účelu by měla sloužit. Jiný vzhled i vlastnosti bude mít podprsenka na sport a podprsenka, kterou si vezmete na rande. Pokud budete toužit po podprsence na každodenní nošení, měla by být hlavně pohodlná a barevně neutrální nebo vždy přizpůsobená barvě a materiálu oblečení, které máte na sobě. I dnes se občas setkáváme s nevhodně prosvítající barevnou podprsenkou nebo zřetelně se rýsující krajkou pod upnutým hladkým tričkem. Na tato módní faux pas je třeba si dávat pozor, protože samotná podprsenka by měla být při každodenním nošení pod oblečením nenápadná. Podprsenky mohou být samy o sobě krásným kouskem či dokonce uměleckým dílem a téměř každá žena má nejméně jeden takový kousek ve svém šatníku. Při oblékání podprsenek s nápaditými krajkovými výšivkami v pestrých barvách je však třeba se nejprve ujistit, že se nedopouštíte módního prohřešku, a sáhnout po nich při vhodných příležitostech.

Základní dělení podprsenek podle typu je na vyztužené a nevyztužené. Podprsence s vyztuženými košíčky dávají přednost především ženy, které rády nosí přiléhavá trička či svetříky nebo rafinované halenky. Takový typ podprsenky zformuje svůdný dekolt, vyzvedne prsa a zdůrazní souměrnost ženské postavy. I dámy s větším poprsím by se toho neměly bát, neboť ne každá vyztužená podprsenka přidá tolik na velikosti. Vyztužené podprsenky mohou mít lisované hladké košíčky a nebo tzv. košíčky ušité - ze tří dílů do písmene T = T šev, nebo i více dílů, které zajistí přirozený kulatý tvar prsou.

Pokud máte raději košíčky nevyztužené, třeba i v krajkovém provedení, pak se neohlížejte na dnešní trendy, neboť i tento typ je stále na trhu vyhledáván. Milovnice krajek jsou stále překvapovány novými technologickými inovacemi krajkového prádla, které nikdy nezevšední a je vždy sexy v jakékoliv velikosti.

Dalším typem košíčku, který nepatří ani do kategorie vyztužená či nevyztužená je tzv. 3D spacer košíček. Jedná se o trojdimenzní pleteninu, ze které je zformován košíček. Spolu s jemnou mikrofází a krajkovou výšivkou tvoří unikátní kousek podprsenky, ve které pokožka dýchá i v tom největším teple. Perfektně přilne na prsa, kterým vytvoří přirozený kulatý tvar. A hlavně nezvětšuje objem poprsí. Tento typ podprsenky je výborným řešením i pod přiléhavé oblečení, protože je naprosto neviditelná. Tímto typem košíčku se jako svým bestsellerem pyšní francouzská firma Simone Perele, která je vyrábí již 10 let! V současné době využívá tento typ košíčku i celá řada dalších výrobců.



Logo kruh HB

Naši aktuální nabídku prádla můžete sledovat na Facebooku a Instagramu
/hanabinovacz
/hanabinova



Líbil se vám článek? Sdílejte ho se svými přáteli na sociálních sítích.