Máte velké poprsí a jste plnoštíhlá?

Máte velké poprsí a jste plnoštíhlá?

Možná si říkáte, že vyztužená podprsenka vám prsa jen zvětší a zdůrazní. Ale je to přesně naopak! Vyztužená podprsenka prsa pozvedne do optimální výšky, takže vám celkově protáhne a zeštíhlí postavu.  K tomu prsa vytvaruje do přirozeně kulatého tvaruvytvoří pěkný dekolt a nemusíte se bát ani rýsujících se bradavek. Díky své pevnosti se při zvolení správné velikosti může stát náhradou zmenšovací podprsenky.

Hledáte podprsenku na každodenní nošení? Bestsellerem mezi podprsenkami pro velká prsa je tento typ podprsenky s bezešvým slabě vyztuženým košíčkem až do velikosti K, s vyšším středem a bočními kosticemi pro zpevnění obvodu. Široká měkčená ramínka, která netlačí a nezařezávají se, umožní celodenní komfortní nošení. A navíc pokud si zvolíte tento tělový odstín podprsenky, stane se univerzálním kouskem vašeho šatníku.

Díky velké oblibě nabízíme tento střih podprsenky nejen v jednobarevném provedení, ale i v módním vzorovém tisku nebo s přizdobenou boční krajkou, která dodává podprsence luxusní vzhled.



Logo kruh HB

Naši aktuální nabídku prádla můžete sledovat na Facebooku a Instagramu
/hanabinovacz
/hanabinova



Líbil se vám článek? Sdílejte ho se svými přáteli na sociálních sítích.