Tipy pro ženy s menším poprsím

Tipy pro ženy s menším poprsím

Za menší ňadra se obecně považují velikosti AA, A, B a C, přičemž nejobvyklejší velikostí bývá 75B. I ženy s menšími ňadry ovšem někdy volí nesprávnou velikost podprsenky, nejčastějším problémem je volný obvod a příliš malé koše.

Výhodou žen s menšími ňadry je, že nepotřebují své poprsí v podprsence „zkrotit“, často však touží po tom, aby jejich prsa naopak působila o něco větší. Tento problém ovšem nevyřeší nevhodná podprsenka s menšími košíčky, než jaké skutečně potřebujete, protože vám vytvoří nepřirozený tvar prsou. Vnímejte proto vaši postavu, tvar dekoltu a nepodceňujte pohodlí a dobrý pocit při nošení.

Podprsenku pro menší prsa vybírejte podle toho, co od ní očekáváte. Chcete opticky prsa zvětšit? Zvolte push-up podprsenku! Tato klasika do výstřihů vás nezklame, z velikosti 75B vykouzlí 70C nebo dokonce 65D. Při správně zvolené velikosti této podprsenky se vaše prsa budou cítit pohodlně a přirozeně, a přitom dosáhnete žádoucího push-up efektu. Dbejte však toho, že čím větší push-up efekt, tím větší tlak na prsní svaly, tzv. extra push-up podprsenky nejsou rozhodně určené pro celodenní nošení, ale spíš pro výjimečnou příležitost. Někdy ale stačí jen prsa mírně zdůraznit. Na výběr máte z řady variant jemně vyztužených podprsenek s nízkým středem, které budou perfektní třeba pod outfity do práce.

Přeji vám hodně štěstí při výběru té správné podprsenky pro vás.



Logo kruh HB

Naši aktuální nabídku prádla můžete sledovat na Facebooku a Instagramu
/hanabinovacz
/hanabinova



Líbil se vám článek? Sdílejte ho se svými přáteli na sociálních sítích.