Výhody stahovacího prádla

Výhody stahovacího prádla

Nemáte ideální křivky nebo je na vaší postavě vidět nějaké to kilo navíc, a přesto chcete vypadat dobře? Speciální stahovací prádlo vyřeší každý problém týkající se individuálních proporcí a navíc může vypadat i sexy. Postava se tak dá změnit nejen proporčně, ale může se i celkově zeštíhlit až o dvě konfekční velikosti. Revoluční stahovací prádlo je určeno nejen pro silnější ženy, ale i pro ty štíhlejší! Každá žena totiž potřebuje vyřešit ten „svůj problém“.

Na novodobém stahovacím spodním prádle je podstatné to, že postavu nijak nedeformuje a tím neohrožuje lidské zdraví - neovlivňuje žíly, neomezuje průchod krve. I když si jej zamilujete, je potřeba si od něj vždy alespoň na pár dní odpočinout. Proč? Protože tělo musí také fungovat samo za sebe, nemůže si zvykat na neustálou nepřirozenou podporu.

Základem sortimentu stahovacího prádla jsou stahovací kalhotky.

Nejlepším řešením jsou kalhotky s vysokým pasem, které vyhlazují siluetu boků, vytvoří dokonale hladké křivky a navíc zplošťují bříško. Špíčky na zádech stahuje vysunutý okraj, který lze snadno umístit pod okraj podprsenky, kde perfektně drží díky tenkým silikonovým proužkům. Ty po zahřátí spolehlivě přilnou ke kůži. Ihned tak získáte hladké křivky, které můžete zahalit do oblíbeného kousku vrchního ošacení.

Další variantou mohou být i stahovací kalhotky s nohavičkou, které mají pod kontrolou hlavně hýždě a stehna, nebo stahovací šaty-spodnička, které úplně vyhlazují celkovou siluetu těla, ale zároveň tolik neutiskují stehna.



Logo kruh HB

Naši aktuální nabídku prádla můžete sledovat na Facebooku a Instagramu
/hanabinovacz
/hanabinova



Líbil se vám článek? Sdílejte ho se svými přáteli na sociálních sítích.